Hoppa till innehåll

Billiga webbhotell får en design och vi uppdaterar sidan

Billiga webbhotell.org grundades under 2011 och har sedan dess haft ungefär samma utseende och design. Vi har helt enkelt fokuserat oss på att förse våra besökare med de mest relevanta nyheterna som rör billiga webbhotell istället för att fokusera på hur sidan ser ut. Det är ändå informationen ni som besökare letar efter som är viktig. Men sidan var helt enkelt inte responsiv och fungerade inte speciellt bra i mobila webbläsare eller ens på läsplattor ordentligt.

Därför tog vi beslutet om att ta ner sidan under några dagar och göra om sidan helt och hållet med ny uppdaterad information och vi passade även på att byta ut vilket webbhotell som sidan låg hos då de kontinuerligt blev attacker på våra domäner.

Vi beslutade även om att gradvis utöka den informationen som finns på sidan och tillslut insåg vi att vi var tvungna att skriva om alltihopa för att det skulle ge er som våra besökare en bättre bild av vilka webbhotell som finns och vad deras fördelar och nackdelar är.

Vi beslutade oss även för att förbättra sidans funktionalitet och ni kommer under de närmaste dagarna se att vi förändrat hela konceptet med sidan. Vi kommer inte enbart fokusera på billiga webbhotell utan även saker som VPS och dedikerad server för att även ni som vuxit ifrån webbhotell ska kunna ta del av information som kan hjälpa er.

Under kvällen kommer vi att implementera HTTPS så att sidan blir ännu säkrare och som sagt så kommer ni under de närmaste dagarna se att vi lägger till mer och mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *